Ads 468x60px

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ 4U - ΜΕΘΟΔΟΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

Η διδασκαλία των Ξένων Γλωσσών γίνεται σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις στην μεθοδολογία. Οι αρχές που διέπουν τη διδασκαλία στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών 4U είναι αυτές της ανθρωπιστικής, διαπολιτισμικής εκπαίδευσης.
Τα κριτήρια επιλογής μας βασίζονται στην επαρκή, ποιοτική ποσότητα ύλης χωρίς περιττές λεπτομέρειες, σε όμορφες εικόνες και σε σύγχρονα κείμενα.
Η σημασία των κειμένων των βιβλίων εστιάζεται στην διεύρυνση των οριζόντων των μαθητών και στην σωστή διαπαιδαγώγησή τους.
Η βάση της εκπαίδευσης καθορίζεται από την Διεύθυνση και σε συνεργασία με τους καθηγητές επιλέγουμε την πιο κατάλληλη μέθοδο διδασκαλίας, ανάλογα με το μαθησιακό στυλ και τις ανάγκες των μαθητών μας έτσι ώστε οι αδύνατοι μαθητές να ενισχυθούν, οι μέτριοι να γίνουν καλύτεροι και οι καλοί ακόμη καλύτεροι


Δίνουμε μεγάλη σημασία στις σωστές παιδαγωγικές μεθόδους εκπαίδευσης μέσα από: 
  • Διδασκαλία από έμπειρους και άριστα καταρτισμένους καθηγητές.
  • Χρήση των πλέον σύγχρονων και καινοτόμων μεθόδων διδασκαλίας.
  • Χρήση τελευταίας τεχνολογίας στη διδασκαλία ξένων γλωσσών, όπως πολυμέσα, και interactive υλικό.
  • Υπερσύγχρονες και πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες διδασκαλίας για άνετη και ευχάριστη εκμάθηση σε ένα ιδανικό περιβάλλον.
  • Συνεχή επικοινωνία για άμεση ενημέρωση των γονέων σχετικά με την πρόοδο των μαθητών. 
  • Διδασκαλία με εκπαιδευτικά παιχνίδια και τραγούδια με στόχο την εξοικείωση των παιδιών με τη γλώσσα με τρόπο ευχάριστο και δημιουργικό.